avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... clauza vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

clauza vanzare cumparare

Buna ziua !
Cum as putea afla clauzele unui contract de vanzare-cumparare facut intre bunici si sora mea,pentru ca e posibil sa fiu trecuta cumva in clauza si sora imi ascunde acest lucru.Va rog daca ma puteti ajuta.
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 10:43, 3 Octombrie 2010
Atata timp cat nu ati semnat acel contract, nu are cum sa fie inserata in el o clauza care sa va oblige pe d-voastra la ceva.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de acceptare mostenitor minor tinaa tinaa buna ziua. va rog sa ma indrumati cum sa procedez . doresc sa accept mostenirea ce se cuvine fiului meu minor in urma decesului bunicii. precizez ca tatal ... (vezi toată discuția)
Cumpararea cotei bz50rin bz50rin In certificatul de mostenitor dupa tata suntem trecute trei surori plus mama cu cota egala de 1/4 din jumatate din casa.Pe cealalta jumatate din locuinta este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cum se numește actul eliberat de taxe și impozite prin ... Miha51 Miha51 Buna ziua Cum se numește actul dat de taxe și impozite prin care se atestă că sunt proprietara unui imobil? Mulțumesc (vezi toată discuția)