Sume enorm de mari apar la impozitul pe profit al firmei mele,sume nereale cel putin asa reiese din actele contabile.Problema este ca nu stiu daca sa platesc sau nu sau sa astept sa se mareasca dobanda cu fiecare zi care trece.La circa financiara ma duc cu vorba,invocand dureri de cap sau altadata dureri de masea iar de curand mi s-a spus ca pot sa platesc suma asa cum este ca banii am sa-i recuperez mai tarziu in cazul unei greseli.Va rog sa ma ajutati in aceasta problema.Va multumesc!
Vroiam sa stiu unde as putea depune acea solicitare scrisa pentru ca cealalta a fost depusa de contabil.Ca sa fiu mai sigur am sa ma duc personal.Multumesc!
direct la registratura a.f de care apartineti
De regula exista modele dar daca nu gasiti ar trebui sa sune cam asa :
Domnule director ,
Subsemnatul,... reprezentant legal al... , va rog sa aprobati reglarea fisei pe platitor a societatii ...
Cu multumiri ,
....
Ar trebui sa primiti raspuns in maxim 48 ore , prin care sa vi se spuna ca in ziua de ... la ora de ... sunteti invitat sa reglati fisa .
Daca nu, dupa 48 de ore, mai depuneti una .
Succes va doresc si daca mai e nevoie de ceva , va rog
Datorii la stat
danahm
Anul trecut in decembrie am mers la o contabila sa aflu ce e de facut pentru a fi cu actele societatii la care sunt administrator in regula ,relatand faptul ... (vezi toată discuția)