avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrare dupa anularea deciziei de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrare dupa anularea deciziei de concediere

In urma unui proces care a durat un an si jumatate s-a stabilit ca am fost concediat nelegal de catre firma conf. Art 65(1).
In timpul procesului firma s-a declarat insolventa si a fost desemnat un administrator judiciar provizoriu.
Intre timp conducerea firmei a trecut activele si angajatii pe alta firma ramanand numai numele din firma veche pentru a nu avea creditorii de unde sa recupereze ceva.
In timpul procesului s-a terminat si perioada de somaj.

Acum daca am hotararea de anulare a concedierii ce pasi trebuie sa urmez ?
- Cine si cum I-mi va complecta in cartea de munca reincadrarea ?
- Cum pot sa-mi primesc drepturile cuvenite ? si care sunt acestea ?
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2010
georgegeo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 4 Octombrie 2010
Administratorul judiciar va face reintegrarea dvs si apoi din nou concediere avand in vedere ca societatea este in insolventa.

Drepturile cuvenite sunt drepturile salariale cuvenite de la data incetarii c.i.m. si pana la data hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca- desfiintare societate ContSters47405 ContSters47405 Buna ziua, O societate emite o decizie de incetare a contractului de munca conf. art. 65 (1 Codul Muncii fara a acorda preaviz angajatului, si nici plati ... (vezi toată discuția)
Insolventa mariagu mariagu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema Firma la care am lucrat a avut procesul de insolventa.Eu am lucrat pana pe 10.02.2012 dupa care am ... (vezi toată discuția)
Executare decizii ContSters145982 ContSters145982 :)am nevoie de un raspuns ,va rog! am fost implicat intr-un litigiu de munca in calitate de contstator al desfacerii contractului de munca indisciplinar,in ... (vezi toată discuția)