avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... abonament romtelecom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

abonament romtelecom

Am un abonament romtelecom care expira in mai 2011. Am cerut rezilierea lui si mi s-a spus ca va trebui sa platesc o taxa de reziliere de 60 euro fara TVA. Cand am facut referire la legea 161 mi s-a spus ca nu are legatura cu contractul meu si ca va trebui sa platesc taxa de reziliere. Pentru ei nu e valabila legea 161? Daca imi factureaza si taxa de reziliere cum sa procedez? O platesc sau nu? Pentru ca am inteles ca va fi trecuta pe ultima factura.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:18, 6 Octombrie 2010
Buna dimineata. Ai grija cu Romtelecomul ca si eu am scapat foarte greu de ei.
Nu e vorba de L161 pentru ca la abonament ei v-au acordat reduceri sau facilitati, deci au dreptul sa va ceara despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii romtelecom Corina40 Corina40 Am fost posesoarea unui contract de furnizare servicii de telefonie, televiziune si internet cu Romtelecom. Am solicitat rezilierea contractului renuntand ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Aurela Aurela Am un contract la Romtelecom care expira la 30 martie 2015, telefon fix si internet. Doresc rezilierea gratuita a contractuluiconform legii 161/2010, dar ei ... (vezi toată discuția)
Legea 161/2010.....reziliere contract internet mobil CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara. Am si eu o nelamurire. Am incheiat un contract de internet mobil (stick USB) in 11 decembrie 2008 pe o perioada de 2 ani cu firma V. Acest contract ... (vezi toată discuția)