avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendarea si perimarea judecatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendarea si perimarea judecatii

Poate par prea indrazneata, dar am sa fac totusi o intrebare. Ma poate ajuta cineva cu materiale despre acest subiect?
Multumesc frumos.
Dar, in primul rand, vreau sa va urez tuturor utilizatorilor, partenerilor, consilierilor, avocatilor, notarilor, ca anul 2008 sa fie mai bun pentru toti, sa fiti sanatosi si la punga grosi, sa aveti parte de tot ce va doriti, sa fiti fericiti.
La multi ani!
Cel mai recent răspuns: redpipe , utilizator 20:54, 19 Decembrie 2009
Introdu in browser link-ul de mai jos

[ link extern ] >
Buna ziua,

Am o intrebare: un recurs a fost formulat, dosarul fiind depus la Curtea de Apel la data de 10 iunie. La data de 23 septembrie s-a dat ca si solutie 'art 242 pct 2', procesul fiind suspendat. De la ce data se calculeaza perioada de perimare? De la data de 10 iunie sau de la data de 15 septembrie, data la care procesul a fost suspendat?

Multumesc.
daca dosarul s-a suspendat pt neprezentarea partilor pe durata de un an pina la perimare am dreptul sa mai conduc?pot sa l repun pe rol cu o luna inaintea termenului de un an?de cand decurge termenul de un an?
multumesc.
De la data la care s-a dispus suspendarea.
si pot sa conduc ?pina aproape de un an si dupa repun dosarul pe rol iar?ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate suspenda un proces civil? Costica33 Costica33 Am intentat un proces si am interes sa-l suspend. Va rog sa-mi spuneti cum se poate suspenda un proces pe o perioada mai mare sau egala cu un an. Multumesc. (vezi toată discuția)
Redeschidere proces suspendat EUlavy EUlavy Este vreun termen de redeschidere a unui proces suspendat cu art.242 pct.2 Cpp? (vezi toată discuția)
Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)