avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... nr provizorii,autoturisme
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

nr provizorii,autoturisme

Buna ziua... mi-am luat o masina de dincolo,si intentionam sa o inmatriculez.Am scos de 2 ori numere provizorii,iar acum,recent am auzit ca,in cazul in care nu mai vrei sa o inregistrezi aici,poti sa iti pui numerele straine inapoi,in cazul in care ai asigurare.Este asta o fapta penala,infractiune,sau ceva in genul acestora?Ma intreb cat de adevarata este povestea asta,pt ca cei de aici,de la R.A.R. ,mi-au pus pretul de inmatriculat cat pretul masinii! astept raspunsul dvs..Va multumesc anticipat.
Va mai multumesc si pentru raspunsurile la cealalta problema a mea!O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:14, 9 Ianuarie 2011
pai cum sa-i puneti numerele vechi la loc??
nu vi le-au oprit la politie atunci cand v-au eliberat numerele provizorii??
Cum adica RAR-ul va pus pretul masinii?
La ce pret va referiti?
La taxa de prima inmatriculare?
da,la aceasta ma refeream,
Numerele vechi nu le mai puteti folosi. Este pierderea dv ca v-ati luat o masina second hand. Nu cred ca o puteti inmatricula daca nu platiti taxele acelea mari de prima inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism cristian A. cristian A. Buna ziua ! Un autoturism second-hand adus in Romania in 2010 care are RAR-ul efectuat in septembrie 2010 mai poate fi inmatriculat in Romania cu vechea taxa? ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturismn pe alt nume decat cel din contract sigada sigada Am achizitionat o masina second-hand din germania, iar contractul de vanzare-cumparare este pe numele meu insa am vrea sa facem inmatricularea pe numele ... (vezi toată discuția)