avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva rezolutiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva rezolutiei

Am primit o citatie de la Curtea de Apel Bucuresti in care sunt chemata in calitate de intimat pentru Fond- plingere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata. Asta inseamna ca am calitatea de invinuit/faptuitor?Este absolut necesar sa ma prezint cu un aparator?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Tubultoc , Avocat 15:12, 4 Octombrie 2010
Nu aveti calitatea de invinuit/ inculpat.Nu e obligatorie asistarea de catre avocat.
Termenul de intimat ma nelamureste rau
Persoana care formuleaza plangere impotriva rezolutiei procurorului are calitatea de petent iar cealalta parte din proces poarta numele de intimat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)
Citatie, intimat si petent Teachers Teachers Buna! Am deschis un dosar de UP impotriva unei persoane, solutionat cu NUP, dar cu amenda administrativa si achitarea cheltuielilor de judecata catre mine, iar ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de faptuitor vest vest Am fost citata la Judecatorie ,in calitate de faptuitor , in proces cu statul roman prin anaf -in calitate de petent pentru fond -plangere impotriva ... (vezi toată discuția)