avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri comune

Buna ziua! Am si eu urmatorul caz : in momentul de fata sunt parte in cadrul unui proces de partaj bunuri comune cu sotul...intre timp o firma de executari silite a scos la vanzare un numar de actiuni aflate pe numele sotului , actiuni ce fac si ele obiectul partajului intrucat sunt bunuri comune. Prin ce procedeu si in baza carui temei juridic as putea face opozitie la aceasta executare?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 14:19, 4 Octombrie 2010
puteti face contestatie impotriva executarii silite (daca sinteti in termen) aratind ca acele actiuni sint bunuri comune. luati legatura cu un avocat din localitate pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Nina1 Nina1 Acum doi ani am semnat contractul de ipoteca pentru imobil in favoarea bancii. Contractul de imprumut a fost semnat numai de sotul la vremea respectiva. Intre ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune la cererea creditorului madalinaoprea madalinaoprea Speta: Prin sentinta definitiva si irevocabila B.I a fost obligat la plata catre Asociatia de proprietari -AP. A sumei de 20.000 lei reprezentand cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Caut urgent avocat sammy44 sammy44 caut un avocat specializat in executari silite (vezi toată discuția)