Pe data de 6.10.2010 imi inceteaza preavizul. Am lucrat 21 de ani la liceul care face disponibilizarea. Cate salarii compensatorii am dreptul? Cei de acolo spun ca nu am dreptul, ca nu au fost prevazuti bani pentru asa ceva la buget. Va multumesc.
Conform Contractului colectiv de munca la nivel national, aveti dreptul la minim 1 salariu compensatoriu (asta in cazul in care nu exista contract colectiv de unitate sau de ramura, mai favorabil)
Mai este in vigoare ordonanta 98/1999? Acolo in functie de vechime avem dreptul la salarii compensatorii intre 3-12 . Contract de munca la nivel de ramura invatamat am inteles ca nu mai este semnat din 2007 sau 2008, contract care scrie ca pot beneficia si de plati compensatorii salariatii care sunt disponibilizati. Ordonanta 1/2010 spune ca beneficiem de salarii dar cate?
Salarii compensatorii
larisa_
Incepand cu data de 17.09.2010, contractul meu de munca a incetat conform art 65 alin 1 din codul muncii. Din cauza reducerii activitatii mi-a fost desfiintat ... (vezi toată discuția)