avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nr salarii compensatorii in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nr salarii compensatorii in invatamant

Pe data de 6.10.2010 imi inceteaza preavizul. Am lucrat 21 de ani la liceul care face disponibilizarea. Cate salarii compensatorii am dreptul? Cei de acolo spun ca nu am dreptul, ca nu au fost prevazuti bani pentru asa ceva la buget. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: inghetata , utilizator 20:25, 4 Octombrie 2010
cautati in Contractul colectiv de munca
Conform Contractului colectiv de munca la nivel national, aveti dreptul la minim 1 salariu compensatoriu (asta in cazul in care nu exista contract colectiv de unitate sau de ramura, mai favorabil)
Mai este in vigoare ordonanta 98/1999? Acolo in functie de vechime avem dreptul la salarii compensatorii intre 3-12 . Contract de munca la nivel de ramura invatamat am inteles ca nu mai este semnat din 2007 sau 2008, contract care scrie ca pot beneficia si de plati compensatorii salariatii care sunt disponibilizati. Ordonanta 1/2010 spune ca beneficiem de salarii dar cate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii larisa_ larisa_ Incepand cu data de 17.09.2010, contractul meu de munca a incetat conform art 65 alin 1 din codul muncii. Din cauza reducerii activitatii mi-a fost desfiintat ... (vezi toată discuția)
Salariul compensator alphinista alphinista salariul compensator se acorda dupa un anumit nr de luni lucrate intr-o firma iar daca da dupa cate luni?LA MULTI ANI TUTUROR UN AN NOU BUN VA DORESC si ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii lungu_iulia lungu_iulia De curand am fost data in somaj fara nici un salariu compensatoriu. Am lucrat la ei in firma 6 ani si stiu ca la nivel national se acorda 1 salariu ... (vezi toată discuția)