avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plangere impotriva administratorului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plangere impotriva administratorului

As dori sa stiu unde ma pot adresa impotriva administratorului de asociatie de proprietari daca ma simt neindreptatit de acesta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:58, 4 Octombrie 2010
Administratorul de imobil ,detine calitatea de angajat al asociatiei de proprietari
Orice problema privitoare la calitatea prestatiei acestuia se comunica reprezentantului legal al asociatiei = presedintele de asociatie
Daca la nivelul asociatiei intampinati dezinteres/refuz,puteti sa sesizati oficial serviciul specializat din cadrul primariei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare administrator bloc aurel1983 aurel1983 Cui ma pot adresa cu o sesizare impotriva presedintelui de bloc? Cenzorului si apoi, pe cale ierarhic superioara, Primariei de sector? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva societatii care administreaza blocul (dezinteresata) Carmen-Sara Carmen-Sara Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti unde pot reclama societatea ce administreaza blocul unde locuiesc,in cazul in care a fost total dezinteresata sa reapare ... (vezi toată discuția)
Debransare lazar78 lazar78 buna seara....am si eu o intrebare dac poate cineva sa ma ajute,,,m-am debransat de la incalzire....,am avut acceptu a 3 vecini,pentru ca unu nu a vrut,am fost ... (vezi toată discuția)