avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum procedez ca sa acuz de inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum procedez ca sa acuz de inselaciune

Am urmarit pe okazii.ro pe cineva care a tras teapa la cateva persoane si am comandat de la el un telefon la pretul de 185 Ron pe care mi l-a trimis prin posta romana in sistem ramburs.
Miercuri cred ca trebuie sa soseasca si cu siguranta inauntru nu va fi telefonul dorit. Cum trebuie sa procedez? Pot deschide coletul inainte sa platesc? O sa solicit sa fie dirigintele acolo. Imi primesc banii daca se constata ca e inselaciune pe loc?
Sau trebuie sa se dovedeasca?
Daca pierd banii mai bine nu mai desconspir nimic.
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2010
klaus86, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 20:28, 4 Octombrie 2010
trebuie sa achitati suma si apoi puteti incasa coletul.cand veti vedea ca marfa nu corespune puteti sa faceti plangere penala.parerea mea e sa nu mergeti sa achitati tel.
athe a scris:

trebuie sa achitati suma si apoi puteti incasa coletul.cand veti vedea ca marfa nu corespune puteti sa faceti plangere penala.parerea mea e sa nu mergeti sa achitati tel.


Dar daca in prealabil anunt faptul ca o sa fie alt produs inauntru nu mi se restituie banii si se anuleaza mandatul?
Spuneti-le prietenilor sa faca plangere penala si cu dovada mergeti la politie. Solicitati sa va insoteasca un echipaj de politie la posta intrucat si dvs. este foarte probabil sa fiti victima unei inselaciuni. Dvs. veti desface coletul in prezenta politistilor si acestia vor constata ca ati fost victima unei inselaciuni.Apoi este treaba lor sa se ocupe de caz. Nu va trebui sa platiti contravaloarea coletului.Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune, colet cu plata ramburs andutz andutz Buna ziua. Problema sta in felul urmator: de pe un site de licitatii online, am incercat sa achizitionez un produs electronic fiind "constrans" de faptul ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ContSters144818 ContSters144818 Am si eu o intrebare.Am comandat pe okazii.ro un telefon lg ku990 de nota 10 spunea in anunt....avea 30 de calificative 100% pozitive mi s-a parut de ... (vezi toată discuția)