Am o casa de vacanta care este proprietatea mea si a concubinei mele. Am o asigurare pe aceasta cladire care implica si accidente persoane. Asigurarea este pe numele meu dar concubina mea a suferit un accident in acea casa. Despagubirea ,conform conditiilor de asigurare poate fi acordata asiguratului precum si altor persoane care locuiesc si gospodaresc impreuna cu asiguratul si fata de care acesta are obligatia legala de intretinere la domiciliul in perioada de valabilitate a politei. Drept urmare concubina mea poate solicita aceste despagubiri odata ce este si ea proprietar al acestei case de vacanta sau faptul ca avem o relatie de concubinaj ne-am putea incadra in categoria care locuiesc si gospodaresc impreuna cu asiguratul.
Va multumesc.
Locuirea si gospodarirea comuna se dovedeste cu domiciliul persoanelor(nu cred ca aveti acest domiciliu comun , casa fiind numai "de vacanta").Despagubirea pentru accident se plateste proprietarului imobilului, indiferent cine a platit polita.Avizati dauna si faceti dovada proprietatii persoanei accidentate, solicitand indemnizatia.