avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acord vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acord vecin

Am nevoie de acordul si semnatura vecinului din spatele casei mele pentru a-mi completa si depune actele pt constructia case-i mele,insa ma ocoleste mereu. in casa lui stau chiriasi,iar proprietarul sta in alt cartier. am vorbit cu el de nenumarate ori si de fiecare data are un motiv personal pt care nu poate sa vina. De fapt, de cele mai multe ori imi spune ca sa nu-l mai sun ca ma suna el cind v-a avea timp sa semneze acordul, iar situatia asta tine de mai bine de 4 luni.
Va rog sa ma sfatuiti ce as avea de facut,caci deja a venit sezonul rece,urmeaza inghetul,iar eu stau dupa o semnatura...Este vreo institutie,inafara de tribunal,la care sa apelez?sau care ar putea fi procedurile legale in astfel de cazuri?
Cel mai recent răspuns: clau34str , utilizator 14:31, 7 Octombrie 2010
Aflati situatia chiriasilor sai, daca stau legal, in caz contrar, poate il constrangeti sa vina macar la intalnire daca nu, sa si semneze.:)
Buna seara! Daca aveti nevoie de acordul lui si nu vi+l da nu aveti posibilitatea nici unui demers juridic de a-l obliga. Este dreptul lui sa va refuze. Nu aveti decât sa-l convingeti sa va dea semnatura. Mult succes!
multumesc de raspuns.
deci ,cu alte cuvinte, eu nu pot sa-mi construiesc casa fiidca vecinul nu are chef si timp pt mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet - acord asociatie gabivoch gabivoch Buna seara. Am mai apelat la Dvs. si va multumesc pentru ajutor. Sunt Presedintele Asociatiei de Proprietari si avem un proprietar care in luna Septembrie ... (vezi toată discuția)
Probleme fost radet +bloc andreea_o_2010 andreea_o_2010 Avem aici o problema, ma refer in blocul in care locuiesc, in cart. Pantelimon. Sunt f multe de spus, dar am sa incerc sa sumarizez cumva: - de vreo 3 ani, la ... (vezi toată discuția)
Politia nu crede ca muzica e tare! Costin Savescu Costin Savescu Am un chirias linga mine care de 4 luni imi face viata un calvar. Cind ti-e lumea mai draga da drumul la muzica care se aude bine la mine in casa. Azi a venit ... (vezi toată discuția)