avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gaini lasate pe drumul public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gaini lasate pe drumul public

Am o casa la tara, si niste vecini care isi lasa in permanenta gastele si gainile pe drumul public, care evident trece si prin fata casei mele.
Problema este ca am si un copil mic, care inca nu merge bine si de fiecare data cand iese pe usa portii cade in gainatul de gasca care credeti-ma este din belsug.
Am incercat sa le explic sa si le tina in curte, insa nu am cu cine ma intelege, desi au curti destul de generoase ca sa permita acest lucru.
Am vorbit cu viceprimarul si mi-a spus ca nu este legal dar asa sunt cutumele...
Pot sa fac ceva ptr. a le interzice sa-si mai lase gainile pe drumul public, va rog?

Multumesc,
Claudia
Cel mai recent răspuns: alca , utilizator 09:43, 6 Octombrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Daca exista acest consiliu, atunci ar trebui sa fac o reclamatie scrisa la Primarie, cum ca respectivul consiliu, nu respecta OUG nr.21/2002?
Au obligatia sa se sesizeze?

multumesc ptr. raspunsuri,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Păsările vecinului in fața porții mele ! FlorinPetrescu92 FlorinPetrescu92 Bună ziua ! Locuiesc de aproximativ 3 ani in satul Păltinișu de lângă Slobozia județul Ialomița. Peste drum de noi avem un vecin care își ține ... (vezi toată discuția)
Smecher cu caprele ancaancuta ancaancuta stau la casa iar pe drumul public--o ulita la tara --un vecin a priponit 2 capre la 2-3 metri de gardul curtii mele in fata casei iar aceste capre stau toata ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva vecinilor ioana_7_fr ioana_7_fr Buna ziua! Am si eu o pb;vecinii mei tin porci,gaini si cai in curte si au WC in curte ca si cum am trai in capatul planetei.Mentionez ca locuim in Tg-Mures ... (vezi toată discuția)