avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... relatia IF- ITM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

relatia IF- ITM

Buna seara, As dori sa ma informez, daca membrii unei Intreprinderi Familiale au obligatia de a depune cartea de munca la ITM sau la Casa de Pensii? Pe langa fondul de pensie si asigurarea de sanatate ,mai avem de platit alte cotizatii?
Cel mai recent răspuns: iusti38 , utilizator 20:34, 5 Octombrie 2010
Daca aveti ceva operat inainte de 01.02.2001, atunci trebuie sa mergeti cu ea la casa de pensii.
Adica daca ati lucrat si inainte de 01.04.2001.
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2010
ContSters145137, utilizator
Multumesc pentru raspunsul promt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem o persoana care a fost angajata pana in luna iunie in cadrul societatii noastre, dar cartea de munca a tinut-o aks. ... (vezi toată discuția)
Declaratie de asigurare cristemonica cristemonica Buna ziua!as dorii sa ma ajutati raspunzandu-mi la urmatoarea intrebare.Ma poate obliga casa de pensi sa platesc cotizatie atata timp cat nu am un contract ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de munca - pensie - depunerea electronica a cartilor de munca matrix2010 matrix2010 Pana in februarie 2005 am lucrat cu forme legale la 2 firme fara a mi se intocmi carte de munca propiu-zisa care amandoua mi-au eliberat adeverinta stampilate ... (vezi toată discuția)