avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitate contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitate contract

O firma de salubritate a incheiat un contract cu noi, sot si sotie, proprietari ai unui apartament. Pe contract apare numai sotul, iar de semnat, a semnat sotia. Este valabil? Poate fi atacat in instanta?
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 02:13, 8 Octombrie 2010
nu comparati contractul de cont curent cu acces pe baza de specimen cu un contract de salubritate unde prestatori sunt gunoierii care va golesc periodic tomberoanele.

gasiti alta metoda sa il reziliati.

iar in ce priveste recursul... trebuia promovat... deoarece doar in cadrul cailor de atac se pot corecta greselile de la instantele inferioare.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din asociatie(ong) m_c_m m_c_m as vrea sa stiu cum pot iesi dintr-o asociatie(ong). mentionez ca am aderat la aceasta cu cerere de adeziune, fac parte din consiluil director- vicepresedinte. ... (vezi toată discuția)
Transformare mandat comercial in gratuit torex2 torex2 Este legal (prin acordul partilor) trecerea unui ctr de mandat comercial intre o SC in calitate de mandant si o PF in calitate de mandatar, ctr inregistrat si ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de mostenitor legal intocmit dinugeorge26 dinugeorge26 Buna ziua, situatia priveste posibilitatea anularii unui certificat de mostenitor astfel: In urma decesului tatalui meu in anul 2018, a ramas ca mostenire ... (vezi toată discuția)