avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare->concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare->concediere

Magazinul in care lucrez se va inchide datorita faptului ca nu se va mai prelungi contractul de inchiriere. Firma in cadrul careia lucrez mai are deschise in jur de 10 magazine in Bucuresti, si se fac in fiecare luna angajari in cadrul acestora datorita plecarilor.
Pot fi concediat sau sunt obligati sa ma trimita in alt magazin?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 6 Octombrie 2010
Sunt obligati sa-ti ofere un alt job daca au posturi disponibile.
În cazul desfacerii contractului individual de muncă, în temeiul art. 65 din Codul muncii, angajatorul nu are obligaţia de a oferi un loc de muncă salariatului concediat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere de la locul de munca bolocanr bolocanr Buna ziua. In luna decembrie magazinul unde lucrez de 2 ani pe contract nedeterminat se va inchide,in bucuresti m-ai sunt alte 7 magazine deschise ale acestei ... (vezi toată discuția)
Concediere prin desfiintare de post Cris_M Cris_M Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt drepturile unui angajat in caz de concediere prin desfiintare de post. Angajatorul are obligatia sa mute angajatul pe ... (vezi toată discuția)
Codul muncii-inchiderea unui punct de lucru, obligatiile angajatorului? Aniram1985 Aniram1985 Buna ziua!Sunt directorul unui magazin al unei multinationale si am fost anuntata ca in iulie se va inchide punctul de lucru. Mi s-a propus fie sa fiu ... (vezi toată discuția)