avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata zilelor de concediu ramase
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata zilelor de concediu ramase

buna seara..as dorii sa intreb cum se calculeaza zilele restante de concediu.Spre exemplu am de luat 30 de zile de CO 14 din ele ramase restante de anul trecut care s-au acumulat evident alaturi de zilele ce mi se cuveneau anul acesta.Mi-am dat demisia urmand sa mi le plateasca..stiu ca se vor scade ceva din acestea 30 fiindca calculul era facut pana la sf,anului.Intrebarea este cum pot afla daca mi se calculeaza corect zilele?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters126453 , utilizator 21:51, 6 Octombrie 2010
Presupunem ca ai lucrat 5 luni din 12:
30/12*5 =... zile de CO
Calculul poate fi adaptat dupa necesitati poti face la nivel de zi daca vrei, presupunem ca ai lucrat 200 zile iar anul are 360:
30/360*200 =...
Calculul este valabil pentru anul curent, cele 14 zile de anul trecut sunt luate ca atare.
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2010
dgnConsulting, Contabil
Va multumesc mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu de odihna reduse din cauza concediului de boala Amator26 Amator26 Buna ziua! Intrebarea mea este, daca numarul zilelor de concediu de odihna cuvenite intr-un an calendaristic (21 zile) scade in cazul in care salariatul a ... (vezi toată discuția)
Incetare cim, remunerare zile co ramase neefectuate ANCA47 ANCA47 Buna ziua, Va rugam sa ne indrumati in urmatoarea problema :colega mea a semnat cim cu perioada nedeterminata la 01.05.2007. In perioadele 16.02.08 - ... (vezi toată discuția)
Calcul zile de co la lichidare fubball fubball Buna ziua. Nu stiu daca mai este vreun subiect deschis pe aceasta tema( eu nu am vazut)As avea si eu o intrebare: eu imi dau demisia acum de la serviciu si mi ... (vezi toată discuția)