avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme cu managera
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme cu managera

buna ziua! Am fost data in judecatade catre managerul unitatii pentru recuperarea unei sume de 10% din salar (un spor care nu am fost anuntata ca s-a dat; a fost dat la nivel de unitate).Acuma 2-3 luni managerul unitatii s-a schimbat. Intrebarea mea este: mai este valabila citatia primita? Procesul este azi si eu nu ma pot prezenta ca sunt gravida in 32 saptamani.
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 10:25, 6 Octombrie 2010
Managerul unitatii nu v-a dat in judecata in nume personal ci ca reprezentant al institutiei;
Trebuie sa va face-ti apararile,luati-va avocat, dosarul se va judeca in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in restituirea de catre salariat a unei plati primite fara drept jalaboi jalaboi in perioada 1.05. 2009- 28.02.2010 am primit un spor mai mare cu 10% mai mare (de la 15% la 25%) fara a semnat nici un act aditional. In urma unui control la ... (vezi toată discuția)
Unde semneaza condica? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Un manager,de la sediu,care acolo are program 9-18,a fost delegat in teritoriu la noi in magazin.Programul magazinului include si prezenta angajatilor(cu ... (vezi toată discuția)
Sporul de 75% pentru manager de proiect azone19_70 azone19_70 Buna ziua. Anul trecut am primit o dispozitie a primarului prin care am fost numit manager de proiect in cadrul echipei constituite la nivelul administratiei ... (vezi toată discuția)