avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... demolare constructie fara autorizatie???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

demolare constructie fara autorizatie???

detin o casa la care am efectuat unele modificari in sensul ca am construit in plus fata de autorizatia de constructie. Prin fotarare judecatoreasca s-a dispus demolarea constructiei. Detin intabularea, poate tine loc de autorizatie aceasta intabulare?? Ce fel de actiune pot formula pentru a obtine de la Primarie autorizatie de construire???
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:24, 6 Octombrie 2010
Modificarile au fost efectuate pana in anul 2001?
Intabularea nu tine loc de autorizatie de constructie.
La primarie faceti demersurile necesare pentru a intra in legalitate cu constructia, in forma actuala, adica obtineti o noua autorizatie de constructie. Desi, dupa ce a fost emisa deja o hotarare judecatoreasca de demolare...:( nu cred ca se mai poate!
modificarile au fost facute dupa 2001, se mai poate face ceva???
in afara, decat sa promovati cale de atac impotriva sentintei judecatoresti prin care s-a dispus demolarea, nu aveti ce sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa fara autorizatie cris1982 cris1982 buna, va rog sa imi transmiteti un raspuns in ceea ce priveste constructia unei case fara autorizatie.Ca sa detaliez am ridicat-o acum 3 ani, este la rosu ... (vezi toată discuția)
Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ani facuta fara autorizatie? ContSters284640 ContSters284640 buna ziua, daca poate cineva sa imi raspunda la o intrebare, parintii mei sunt mostenitorii casei bunicii mele,aceasta a construit langa casa alte doua camere ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca tine loc de autorizatie de construire menix2078 menix2078 Buna ziua.Ma numesc Monica.Vreau sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.Am construit o casa fara autorizatie, deoarece terenul pe care l.am cumparat este ... (vezi toată discuția)