avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... declaratii finante
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

declaratii finante

Buna ziua , as dori sa intreb si eu, care sunt declaratiile care se depun la inceput de an la administratia financiara ptr un birou notarial, pers fizica autorizata, platitoare de TVA?
care este suma CA limita ptr a plati TVA lunar?
iar contributiile salaraiale trimestrial? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elena TOCU , Avocat 11:28, 11 Ianuarie 2008

CA pt TVA, este de 35000 EURO. declaratiilr care se depun la finante la inceput de an, declararea venitului anual estimativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii finante Dorin Baleanu Dorin Baleanu In cursul lunii ianuarie 2011 am deschis un PFA (persoana fizica autorizata) cu inregistrare la ORC. Mai trebuie sa inregistrez acest PFA la Administratia ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa - neplatitor de tva si care face achizitii intracomunitare ally123 ally123 Buna ziua, Tocmai m-am infiintat ca PFA. As vrea sa optez ca neplatitor de TVA si voi face achizitii intracomunitare. Va rog sa-mi oferiti putin suport in ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit ALINA AGNES ALINA AGNES Buna ziua! In legatura cu pfa-ul pe norma de venit, daca am norma 1000lei/an sa zic platesc impozitul 160 lei/an, cat pot incasa maxim pe an? am auzit ca ... (vezi toată discuția)