avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme acte auto!!1
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme acte auto!!1

Salut am si eu o problema foarte mare:am cumparat o masina din targ si am aflat dupa vro 2 zile ca masina nu este inmatriculata pt ca s-a anulat inmatricularea!!pt ca in 2003 primul proprietar care a inscriso in rom a falsificat citanta pt taxa de poluare!iar akum eu nu am decat cartea masini si contract de vanzare-cumparare cu cel din cartea masini si talon dar talonul este la politie si eu as vrea sa inmatriculez in bulgaria pt ca in romania trebuie sa platesc 1800 de euro si nu detin bani acestia!!dar ca s-o inmatriculez in bulgaria imi trebuie talonul si nu stiu ce sa fac cum sa fac rost de el??si intrebare daca a anulat inmatricularea si talonul ce acte mai pot face eu rost sa o inscriu????va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu niste pareri..va multumesc!!!#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:07, 6 Octombrie 2010
Buna seara!

D-voastra detineti masina, contractul de vanzare cumparare si cartea de identitate. Directia Regim Permise de conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a suspendat certificatul de inmatriculare pentru neindeplinirea obligatiilor legale referitoare la: asigurarea obligatorie de raspundere civila si inspectia tehnica periodica, conform OUG nr. 189/2005 s.a.
Pentru elucidare, incercati o legatura directa la adresele:
[ link extern ] ;
www.rarom.ro.
Nu puteti conduce masina in Bulgaria, deoarece veti primi amenda grasuta, la vreme de criza.
Succese!:stunned:
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2010
Doncean, utilizator
eu cred ca in faza asta nu aveti de ales, decat sa o inmatriculati in romania.
dupa inmatriculare, puteti incerca sa recuperati aceasta taxa [ link extern ] /
sau sa-l actionati in judecata pe fostul proprietar
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2010
gi-jane2, moderator
In situatia mentionata,autoturismul este blocat in baza de date SPR si RAR.
Nu va hazardati sa va deplasati cu autoturismul pe drumurile publice ,pentru ca riscati sa intrati sub incidenta legii penale.
Contactati reprezentantii RAR si SPR care va pot preciza eventuale variante in favoarea dvs
In ultima instanta ,actionati in instanta,vanzatorul de la care ati achizitionat autoturismul
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Proprietaru nu mi-a dat certificatu de proprietate johndogaru johndogaru Buna ziua! Am incheiat un contract de vanzare-cumparare,cu un domn din brasov,actele fiind incheiate la buzau,el prezentand numai Targa(talonul masini),spunand ... (vezi toată discuția)
Auto din 2001 inmatriculat in ro in 2006 nu o pot inscrie pe numele meu. dvm dvm Salut.Am si eu o mare problema.In decembrie 2013 am cumparat un opel agila inmatr.in Ro in 2006.Am fost la rar pt. emisia de noxe care nu era trecuta in carte ... (vezi toată discuția)