avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... bransament separat ApaNova
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

bransament separat ApaNova

Va rog sa-mi spuneti cum se poate face un bransament separat la ApaNova pentru a nu mai trai mereu cu grija sistarii apei reci, in conditiile in care exista un grup constant de rau-platnici ai blocului, care nu-si platesc intretinerile decat o data pe an sau mai rar.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mirris , utilizator 22:22, 13 Octombrie 2010
In cauza fiind vorba despre asociatie de proprietari care detine incheiat un contract de furnizare servicii,nu exista legal,posibilitatea executarii unui bransament separat
Impotriva rau platnicilor,dupa decaderea termenuliui de 90 de zile de neplata cote intretinere,aveti varianta de actionare in instanta ,pentru recuperare restante
Luati legatura cu Apa Nova si propuneti-le un asemenea aranjament. Ei pot fi de acord sau nu sa faca o asemenea lucrare.

Va atrag atentia ca factura lucrarii de bransare separata o veti suporta numai dv. si costurile nu sunt deloc mici.
Incercati!
mirris a scris:

Va rog sa-mi spuneti cum se poate face un bransament separat la ApaNova pentru a nu mai trai mereu cu grija sistarii apei reci, in conditiile in care exista un grup constant de rau-platnici ai blocului, care nu-si platesc intretinerile decat o data pe an sau mai rar.
Va multumesc

Va trebui bransament separat. Atentie totusi ca asociatia va poate cere o taxa pentru noile tevi, pentru ca acestea ar trece prin spatiul comun al asociatiei.
Asa cum nu se cere chirie pentru tevile de gaze ale celor cu CT si astea se gasesc la mai toate blocurile, de ce i-ar cere tocmai lui aceasta chirie?
Macar daca ar putea sa-si faca un asemenea bransament!
Din cele relatate de unii norocosi care au primit aviz de bransare separata, s-a lucrat la baza costructiei acolo unde este bramsamentul blocului, acolo s-a amplasat aparatul de contorizare si n-am auzit de tevi cu chirie...etc...o sa mai intreb, la Apa Nova , inca, nu am dat de nimeni avizat sa-mi spuna, dar o sa insist si, poate, intr-o zi cu soare imi cade la indemana si persoana potrivita.
Va multumesc pentru interventiile dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie noua, bransare separata? ContSters215324 ContSters215324 Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc vechi nationalizat in care locuiau chiriasi la stat. Intre timp unii au devenit proprietari, altii sunt inca chiriasi (printre ... (vezi toată discuția)
Contract furnizor utilitati (apa nova)-persoana fizica-de ce nu se poate direct? babu.clontzu babu.clontzu Imobil 8 apartamente, un vecin agresiv si alcoolic cred, titular contract APA. Imi umfla factura, ma injura, m-a amenintat cu toporul, mizerii etc. nu mai am ... (vezi toată discuția)
Bransament apanova cristianfluturas cristianfluturas bloc cu 2 scari ( 19 ap.pe scara ) si fiecare scara avind asociatie de prop. apanova refuza sa instaleza la scara 2 apometru si inregistreaza consumul pe tot ... (vezi toată discuția)