avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum devii inspector in protectia muncii sau psi ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum devii inspector in protectia muncii sau psi ?

Cine imi poate spune pasii ce trebuie urmati pentru a deveni inspector psi autorizat ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:56, 6 Octombrie 2010
Contactati serviciul specializat pentru a afla daca se realizeaza cursuri profesionale de specialitate.
In urma absolvirii cursurilor ,sustineti examen si in raport de calificativ ,puteti obtine calitatea de inspector psi
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni administrator de asociatie Octavia Turbatu Octavia Turbatu As dori sa fac scoala de administrator pentru a putea verifica sau prelua conducerea administratiei actuale.... (vezi toată discuția)
Pentru a putea fi pfa -inspector hr, trebuie neaparat cursul de calificare de 1080 ore?unul de perfectionare nu este de ajuns? leo2000ro leo2000ro Am revenit cu o intrebare.Mi s-a spus ca pentru a deveni PFA (inspector HR) trebuie sa fac neaparat un [b]curs de calificare[/b] cu durata de 1080 ore.Eu detin ... (vezi toată discuția)
Cursuri postuniversitare de conversie profesionala pentru cadrele didactice gabicu gabicu Sunt inginer, lucrez in invatamant si, deoarece ma confrunt anual cu perspectiva intrarii in restrangere de activitate, doresc sa obtin o noua specializare. ... (vezi toată discuția)