avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conventie civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conventie civila

pentru o asociatie de proprietari este legal sa se incheie conventie civila pt administrator in conditiile in care ordonanta de urgenta 82din 8.IX.2010 stabileste aceleasi contributii sociale atit pt contract de munca part time cit si pentru conventii civile.
si pina la urma la modul general mai pot fi incheiate conventii civile sau au fost abrogate datorita prevederilor contrare cu codul muncii care fiind lege speciala are priorotate fata de legea generala respectiv codul civil
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:37, 6 Octombrie 2010
Rugam respectati regulamentul formului si nu postati succesiv topicuri cu subiecte similare
Am raspuns la acest subiect in topicul dvs anterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila MACRIS CISTIAN MACRIS CISTIAN este legal sa se incheie conentii civile de catre asociatiile de proprietari pt administrator,cenzor etc sau trebuiesc incheiate contracte individuale de munca ... (vezi toată discuția)
Mai exista conventia civila pe baza codului civil? dallia dallia Din cate am inteles codul muncii a fost modificat, astfel incat sa se poata incheia contracte de munca cu timp partial chiar si sub 2 ore pe zi (sub 10 ore pe ... (vezi toată discuția)
Conventie civila Administrator_2013 Administrator_2013 Buna ziua, De curand am preluat o asociatie de proprietari care avea in colaborare persoane cu conventii civile, eu stiu ca acestea sunt anulate. Ma puteti ... (vezi toată discuția)