avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Contract leasing
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Contract leasing

Buna prieteni.
Intrebare; daca la un contract de leasing valoarea reziduala se plateste anticipat,in transe lunare inclusa in factura ratei,este corect ca diferenta de TVA(24-19) sa fie platita pentru toata valoarea facturata la finalul contractului?Da,este prevazut in Codul Fiscal acest aspectdar nu vi se pare cumva o ,,jecmaneala"?
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 18:13, 7 Octombrie 2010
Sunt mult mai multe "jecmaneli" in relatiile fiscale din Romania si mult mai acute!!!:D
dar daca nu plateati cateva rate, iar firma de leasing va lua masina, oare va mai inapoia valoarea reziduala achitata?
asta cum se numeste? "jecmaneala"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 134.1 (9) nu excepteaza regularizarea tva la valoarea reziduala platita in rate, la leasing? Doru Radu Doru Radu Considerati drept sau macar legal faptul ca societatea de leasing imi cere la final de contract, dupa ce am platit toate ratele din contract timp de 4 ani, sa ... (vezi toată discuția)
Valoarea reziduala la contract leasing meganvio meganvio Poate sa ma ajute cineva cu informatii actuale legate de valoarea reziduala la un leasing auto? Am avut optiunea in ctr.sa platesc in rate valoarea reziduala . ... (vezi toată discuția)
Valoare reziduala leasing autoturism _maria_ _maria_ Buna seara! In luna martie se incheie perioada de leasing la autoturismul pe care il am ,am optat la inceput ca valoarea reziduala sa fie inclusa in rate ... (vezi toată discuția)