avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 394

Recent am constatat ca in declaratia 394 din sem 1 si 2 2009, si sem 1 2010 nu au fost prinse in declaratie niste facturi, deoarece codul fiscal al partenerilor era trecut fara RO. Programul nu m-a atentionat si nici eu nu am verificat declaratiile. As vrea sa le inregistrez in forma corecta, dar mi se va da amenda, caci se modifica baza in declaratii.
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 13:30, 7 Octombrie 2010
Mergeti si depuneti rectificative, pentru ca la o incrucisare nu o sa va inchideti cu tva la acei parteneri. Nu cred ca se plateste vreo amenda, deoarece acea declaratie nu genera vre-un debit de plata.
nu e rectificativa la 394. mai depuneti inca o data declaratia corecta. nu e cu amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare 394 xinom xinom In urma anui control fiscal din 2010 a trebuit sa modific codul fiscal al unei societati in decl.394 aferenta anului 2009. Am depus d.394 cu modificarea ... (vezi toată discuția)
Stornare factura. luciapap luciapap In 18.05.2010 am o factura de consumabile pe care am inreg 6028=401 si 4426=401 Acuma in August seful imi aduce o factura din Mai storno partial la factura ... (vezi toată discuția)
Acte gãsite dupã depunerea declarațiilor Qimer Qimer Mi-au fost predate azi mai multe facturi din luna septembrie, dar între timp am depus declaratiile 300 și 100 (cu depunere trimestrială). Care ar fi ... (vezi toată discuția)