avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA livrare intracomunitara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA livrare intracomunitara

Firma di Romania , inreg. ca platitor TVA, vinde unei firme din Olanda scutere si ATV-uri (considerate vehicule noi conform reglementarilor in vigoare). Cum se intocmeste factura de vanzare cu TVA sau fara? Cine e obligat la plata taxei?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 17:55, 7 Octombrie 2010
factura se intocmeste fara tva, plata taxei revenind firmei din olanda in tara sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva miha7070 miha7070 Am o firma neplatitoare de TVA care are ca activitate servicii cazare si am primit o factura de la o firma din Olanda cu comisionul cuvenit servciilor de ... (vezi toată discuția)
Credit persoana juridica ronaldinia21 ronaldinia21 eu ca firma iau un imprumut bancar pe termen lung de 500.000 euro ca sa achizitionez o cladire. ulterior vand cladirea unei persoane fizice. cheltuiala cu ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii intracomunitare razvandmn razvandmn Buna ziua, Societatea romaneasca A presteaza servicii( in Olanda) in agricultura (culege rosii) pentru societatea B olandeza.Cum se factureaza acest ... (vezi toată discuția)