avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TVA se plateste la TAXA de PRIMA inmatriculare?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TVA se plateste la TAXA de PRIMA inmatriculare?

buna ziua,
as dori sa stiu si eu daca se plateste sau nu tva-ul la achitarea taxei de prima inmatriculare.
pentru ca azi am primit raspunsul si mi-se pare f mare valoare de 2400 ron pt un euro 4 de 1800 cm3
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 16:16, 7 Octombrie 2010
Ati luat auto prin leasing???????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe cumparare auto anonim anonim Buna. Doresc sa imi cumpar un automobil second-hand pentru folosinta personala din Germania. Nu imi este insa clar cum se procedeaza cu TVA. Am inteles ca TVA ... (vezi toată discuția)
Accize auto !!! pestraro pestraro am terminat de platit auto luat in leasing , firma imi solicita sa mai platesc si accize , este legal ? date importante : am inceput leasingul in ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare aleodor27 aleodor27 Pentru un auto. luat in leasing in noiembrie 2011 cine plateste taxa de poluare, utilizatorul sau proprietarul, daca se mai plateste? (vezi toată discuția)