avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... pasaport nou
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

pasaport nou

Buna ziua.Lucrez de ceva vreme in Germania si as dori sa mi reinnoiesc pasaportul care expira anul acesta in luna noiembrie cu unul nou valabil 5 ani.Problema e ca acest lucru dureaza 2 saptamani si nu dispun de acest timp,astfel ca as dori sa aflu cat ma costa cu aproximatie o inputernicire notariala,facuta pentru o persoana care sa mi ridice noul pasaport.va multumesc
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 15:05, 7 Octombrie 2010
Pasapoartele nu se mai pot obtine prin procura: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat si carte de identitate valabila pana in februarie 2014 nataliabeatrice1983 nataliabeatrice1983 buna seara!eu sunt rezidenta in italia din 2007.am pasaportul expirat din 2010 si cartea de identitate romaneasca imi expira peste 1 an in februarie.eu nu pot ... (vezi toată discuția)
Buletin romanesc care va expira in italia sergiu1803 sergiu1803 sint cetatean roman nascut in Republica Moldova.momentan ma aflu in Italia.Detin buletin romanesc care va expira in martie 2013.As vrea sa va intreb daca e ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat Black3yes Black3yes Buna! Sper ca ma poate ajuta cineva pentru ca am cateva intrebari si la consulatul roman nu primesc raspuns. Locuiesc de 10 ani in Germania, am fost aici ... (vezi toată discuția)