avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin romanesc care va expira in Italia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin romanesc care va expira in Italia

sint cetatean roman nascut in Republica Moldova.momentan ma aflu in Italia.Detin buletin romanesc care va expira in martie 2013.As vrea sa va intreb daca e posibil sa l reinnoiesc fara sa plec in Romania .Am fost luat in spatiu in 2006 si contractul a expirat deja in 2011,deci pe adresa veche nu as putea sa mi fac ca sint venit in Italia din 2009.Este posibil sa -mi fac pe alta adresa ??fara sa vin in ro... Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:44, 3 Ianuarie 2013
Aveti variante sa va faceti carte de identitate fara sa veniti in Romania (prin consulat sau cu procura speciala facuta cuiva din tara) insa pana nu gasiti un alt imobil unde sa va stabiliti domiciliul nu este posibil.
In schimb aveti posibilitatea sa depuneti la consulat actele pentru pasaport, insa aveti grija sa o faceti pana cand cartea de identitate este inca in termen de valabilitate.

Cititi aici informatii legate de depunerea actelor pentru pasaportul biometric la consulat:
[ link extern ]

Aveti nevoie doar de cartea de identitate (si eventual pasaportul vechi), costa 100 euro.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2013
Ares-3, moderator
Deoarece pasaportul imi expira in februarie 2014 vroiam sa solicit pasaport cu domiciliul care il am in Italia. Nu vor fi probleme daca buletinul va fi expirat? Va multumesc
Nu puteti obtine pasaport nou daca aveti cartea de identitate expirata, trebuie sa fie in termen de valabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat si carte de identitate valabila pana in februarie 2014 nataliabeatrice1983 nataliabeatrice1983 buna seara!eu sunt rezidenta in italia din 2007.am pasaportul expirat din 2010 si cartea de identitate romaneasca imi expira peste 1 an in februarie.eu nu pot ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Pasaport / carte de identitate in strainatate gyurkaadrian gyurkaadrian buna ziua..vroiam sa stiu daca este posibil sa fac pasaportul sau buletinul romanesc aici in italia ..(mentionez ca sunt amandoua expirate)..multumesc ... (vezi toată discuția)