avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poprire pe indemnizatie crestere copil?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poprire pe indemnizatie crestere copil?

buna ziua..banca unde am cardul de salar( acum virandu-se indemnizatia copilului) imi retraje in fiecare luna dobanda pentru acel card care este descoperit inante de a intra in ccc. trebuie sa mentionez caci mai am un card de debit la ei descoperit pentru care la fel ei isi opresc banii lunar fara a astepta sa ma duc personal....este legal? ......ei stiu ca acum nu mai am salariu ,ci indemnizatia copil...multumesc mult...
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:34, 7 Octombrie 2010
1. Din OUG 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului:
Art. 15. - Drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta nu pot fi urmarite silit decat in vederea recuperarii, conform legii, a sumelor incasate necuvenit cu acest titlu.
2. Adica din indemnizatia pentru CCC nu se pot retine decat sumele incasate necuvenit pentru aceasta indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului zamfircristian zamfircristian o banca are voie sa_ti traga din cont bani , respectiv de pe cardul de salarii, bani proveniti din dreptul copilului, respectiv indemnizatia de crestere a ... (vezi toată discuția)
Executare silita si indemnizatie copil alexatodea alexatodea Buna ziua, In urma imposibilitatii achitarii ratelor la un credit de nevoi personale, am primit de la un executor judecatoresc o notificare de executare ... (vezi toată discuția)
Poprire din indemnizatie copil Sabiflo1202 Sabiflo1202 Am un sold de 3000 de ron unei banci. S_a pus poprire pe indemnizatia de creștere copil in valoare de 900 de lei! Lasandu_mi 230 de lei alocatia ... (vezi toată discuția)