Depinde care e logica pentru aceasta dezradacinare, daca exista gradinita in zona unde sta copilul acum, daca nu, daca, cum si cine se ocupa de copil acum, daca exista scoala, care sunt intentiile mamei cu privire la educatia copilului etc.
a. logica pentru aceasta dezradacinare:
1. am criticat-o pt. ca nu are rabdare cu copilul - l-a lovit cu palma peste gura,tras de cap,impins cu spatele de pat
2.nu am acceptat sa mai mergem la parintii ei pentru ca acestia nu curata puricii,copilul fiind alergic rupe bubele,ramanand semne pe tot corpul cateva luni
3. nu l-a dus la medic cand era cazul si anume au trecut 17 zile de la primele semne de boala si pana l-a internat mama mea descoperind ca avea pneumonie.Am criticat-o, a stat in spital cu copilul iar in ziua externarii a urmat aceasta dezradacinare de care vorbim.
Toate cele 3 de sus le pot dovedi doar cu un martor mama mea.
b. exista gradinita si scoala acolo,4,5 copii,dar nu-l da crede ca-l iau,il tine doar in curte
c.- de copil se ocupa ea daca nu are serviciu
-daca are serviciu de copil se ocupa mama ei ,care important de mentionat se ocupa si de bunica sotiei , bolnava psihic(alzheimer),din aceiasi locuinta,primind bani de la primarie pt.asta
~ final discuție ~