avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor pentru marirea pensiei aleimntare - urgent!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor pentru marirea pensiei aleimntare - urgent!

:(( Sa-mi spuna si mie un avocat de pe forum daca intr-o cerere pentru marirea pensiei alimentare pot invoca art. 94 din Codul Familiei si, eventual HG nr. 1507/2007 (cel cu stabilirea salariului de baza minim garantat)
Cel mai recent răspuns: Angela Brudaru , Alte profesii 11:14, 11 Ianuarie 2008
:) Multumesc, deja am depus cererea la judecatorie. De acum incolo, astept...C'est la vie! Le multumesc tuturor celor care m-au sustinut pe acest forum. Sinteti prietenii mei, din punctul meu de vedere, pentru ca, aici, sinceritatea e reciproca...e si simplu sa fii sincer cind discuti pe acest forum pt ca nu stii cu cine vorbesti si nu mai intervin toate acele chestiuni care ii determina pe oameni in viata, uneori, sa simuleze sinceritatea sau sa ocoleasca adevarul atunci cind li se pare mai comod sa minta
=D>B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minori Lauralina Lauralina Buna seara. As dori sa stiu, ce trebuie sa fac pentru marirea pensiei de intretinere minori. Am divortat in 2012 si de atunci, salariul minim pe economie, ... (vezi toată discuția)
Întrebări pensie de întreținere bijou8 bijou8 Buna ziua, Am urmatoarele intrebari legate de plata pensiei alimentare: 1.Daca tatal nu are serviciu este obligat la plata unei pensii de 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neachitata angel36 angel36 Sunt divortate din 1997 , si am ramas cu un baietel .Problema e ca fostul sot nu a mai achitat pensia din 2005. L-am sunat prin 2007de 2-3 ori si mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)