avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma de bacalaureat - eliberare contra cost?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma de bacalaureat - eliberare contra cost?

e corect ca la terminarea unui liceu de 12 clase, la zi, sa se ceara taxa pentru eliberarea diplomei? Eu stiam ca scoala este gratuita, si ca nu se percep taxe pentru asa ceva. Care e baza legala(pe ce articole , din ce lege,etc,) se pot percepe astfel de taxe. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ticnita , utilizator 22:19, 8 Octombrie 2010
Este, pentru ca tipizatul nu este gratis, ele sunt cumparate de la minister.
esti de la ei???(minister sau prof??). ca in vara nu se cerea nimic nimai din septembrie se cere sa platesti. Si am intrebat ce lege sau articol ,nu baliverne cu tipizate si alte magarii!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare diploma de absolvent de scoala postliceala alina_25 alina_25 O ruda a terminat in vara an 2013 o scoala postliceala absolvid si examenul final,initial diploma i s-a zis ca i se va elibera in auguts -septembrie ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Smecherii din scoala - eliberare conditionata certificat de absolvire kuky666 kuky666 buna seara, conducerea unui liceu nu vrea sa elibereze diploma de 12 clase elevilor doar daca se plateste o taxa de 10 milioane lei vechi, sau daca se plateste ... (vezi toată discuția)