Poate sa-mi spuna cineva cit se plateste la axecutor pentru o evacuare a cuiva care sta ilegal intr-un apartament de 2 camere si eu am sentinta invastita cu titlu executoriu.Va rog daca stie cineva sa-mi dea o suma nu sa-mi spuna ca de la 150 la 2200 ca asta stiu si eu. Sau daca puteti sa-mi spuneti cum calculeaza executorul aceasta suma. Va multumesc.
onorariile executorilor sunt fixate intre un minim si maxim; intre aceste limite numai executorul jud. hotaraste onorariul dumnealui; d-voastra in schimb puteti stabili sa achitati numai o parte din onorariul convenit si diferenta sa si-o recupereze de la cel evacuat- incercati sa discutati asupra acestui aspect
avocat Cristina Popescu
Buna seara! Nu exista tarife fixe in functie de imobilul executat sau valoarea obiectului executarii. Fiecare executor isi stabileste propriile onorarii care se vor incadra in limitele prevazute de lege. Nu aveti decat sa cautati executorul care va cere cel mai mic onorariu la fel cum la piata mergeti si intrebati mai multi comercianti cu ce pret vand o marfa si abia apoi cumparati de la cel care va vinde cu pretul cel mai mic. Acestea sunt regulile pietei. Si piata serviciilor functioneaza pe aceleasi principii ele concurentei ca si piata marfurilor. Mult succes!