avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensionari - asociatie, cotizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensionari - asociatie, cotizatie

Daca in cadrul unei asociatii ale pensionarilor,am cotizat la fondul pentru inmarmantare,am ajuns la un fond de 100 lei RON,m-am hotarat sa ma retrag din asociatie,insa refuza sa-mi returneze contributia mea la fondul de inmaormantare. Desi s-au folosit de banii mei,i-au tinut poate si prin banca. E legal sa nu-i returneze ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:26, 7 Octombrie 2010
Trebuie sa vedeti ce scrie in statutul asociatiei. Acolo ar trebui sa gasiti conditiile in care puteti sa va retrageti si daca exista prevederea de a va retrage sau nu sumele sau o parte din sumele depuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restantieri intretinere bloc- executarea lor!? doar_eumike doar_eumike Buna seara, tocmai am preluat o asociatie de proprietari,dar ma lovesc de cateva probleme: = fondul de rulment desi in acte e de 29.000 ron ..la banca ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala pt. o creanta fata de asociatia de proprietari? d29 d29 Buna, Prietena mea a dat acum un an asociatiei de proprietari o suma considerabila pt. refacerea hidroizolatiei blocului. Desi s-a adoptat si o hotarare in ... (vezi toată discuția)
Retragere bani achitati la asociatie aledical aledical Cine ma poate ajuta? Am adunat de mai multi ani cite 20 ron in plus la cheltuiel un fel de fond acum am 720 ron si vreau sa-i reprimesc pentru ca bani sint in ... (vezi toată discuția)