avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis auto.Alcoolemie.Cat timp trebuie sa stau pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis auto.Alcoolemie.Cat timp trebuie sa stau pe bara ?

Am ramas fara permis auto din 17 sept.2007 pt. alcool (0,59 in aer-dosar penal-anulare permis) in Pitesti dupa ce m-am sifonat (accident usor) cu o dubitza.
Dupa ce m-am intors in Bucuresti am asteptat sa-mi vina ceva hirtii-instiintari-invitatii la politie, dar nimic.
Concluzie, dosarul este inca la politie la cercetari penale, unde va trebui sa ajung zilele acestea.
Abia dupa aceea banuiesc ca va ajunge la procuror si apoi la judecator.
Intrebarea mea ar fi, daca la data pronuntarii de catre judecator asupra perioadei cat nu voi avea drept de conducere, acesta va tine cont de faptul ca eu nu mai am permis din sept.2007 (si va scadea din perioada totala de restrictie) sau perioada de restrictie va incepe abia de la data pronuntarii ( ar fi dezastru #-o).Daca ar fi asa ,se poate face ceva ca sa se tina cont totusi de toata perioada in care eu nu am avut drept de conducere ?
Multumesc.
permisul de conducere nu va fi anulat si eu am patito mau prins cu alcol de 0,46 in aerul expirat 1 la mie in singe misa suspendat permisul pe data de 21/07/2008 si deabea acuma ma judecat misa dat un an de zile inchisoare in satre de libertate acuma astept sa mise redacteze dosarul sa pot merge la politie ca sa pot da examen adica pretestarea 14 intrebari din care trebuie sa faci 12 corecte dupaceia o sa ei o amenda cam de 20 de milioane si 8 puncte penalizare pe permisul de conducere daca ai nelamuriri ma poti gasi pe adresa de mes costi_email

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan - pedepse, alte consecinte doru200807 doru200807 azi se implinesc 3 saptamani de cand am atins cu oglinda laterala alta oglinda la o masina din trafic, celalalt conducator auto a sunat la 112 a venit ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere 0prisH 0prisH Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Condus baut sabin_bun sabin_bun Buna ziua! Am 19 ani si in decembrie 2007 am fost prins la volan baut cu o alcoolemie in sange de 1.75. Aveam permis de 1an si 3luni. Au trecut deja 5 kuni si ... (vezi toată discuția)