avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mijloace de proba in litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mijloace de proba in litigii de munca

Buna!Doresc sa stiu daca in cazul unui litigiu de munca pot sa cer ca proba de la angajator condica de prezenta pentru a demonstra efectuarea de ore suplimentare?Iar daca condica nu a fost semnata,dar orele sunt trecute de mine se poate cere eventual o expertiza grafologica pentru a dovedi ca intradevar este scrisul meu?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bikerboy , utilizator 23:10, 7 Octombrie 2010
da
da
Multumesc:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ore suplimentare marianpopaconsult marianpopaconsult Buna ziua, Incepand cu data de 31.05.2018, am demisionat. Precizez ca in intervalul de timp cat am lucrat (01.03.2017 - 31.05.2018) am prestat ore ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru plata orelor suplimentare DYC DYC Revin cu discutia pe un alt subiect si anume faptul ca o sa ma adresez instantei cu privire la plata a aprox 700 de ore suplimentare lucrate in decursul a ... (vezi toată discuția)
Evidenta orelor lucrate adisoi adisoi Buna ziua In litigiul de munca impotriva fostului angajator am solicitat plata orelor suplimentare .Instanta a aprobat expertiza contabila dar ... (vezi toată discuția)