avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna seara,...pentru oricine poate sa-mi raspunda:..daca actiunea de divort a fost inaintata de una dintre parti in luna iunie ac, si s-a dat ca prim termen 9 aprilie 2011, in cat timp trebuie sa fie citata cealalta parte ?
In mod normal parte se citeaza in urmatoarele 24 de ore,de la data amanarii cauzei,dar daca sunt multe lucrari de facut de functionari,poate fi citata si mai tarziu,avand in vedere ca termenul acordat este foarte lung,iar aceasta trebuie sa ajunga la partea careia i se adreseaza cu cinci zile inaintea termenului de judecata pentru ca procedura sa fie legal indeplinita(art.85 c.pr.civ.)
multumesc frumos pentru raspuns. Situatia mea este urmatoarea:. sotia mea a inaintat cererea de divort , dupa spusele ei, in luna iunie ac....in prezent eu am domiciliul in strainatate si, judecand dupa motivul divortului..acela de infidelitate din partea ei, am toate motivele sa ma tem de o eventuala minciuna. Am cautat pe net dosarele de la tribunalul galati si nu am gasit nici o cerere de divort pe numele meu sau al sotiei. V-as fi profund recunoscator daca m-ati putea ajuta in cautarea pe net..sau altfel a acestei cereri, recunoscand ca ,calculatorul si sistemul informatic al acestuia nu sunt specialitatea mea. Numele meu este [EDITAT] si al sotiei [EDITAT]...cu recunostinta, mape
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2010
ContSters20980, utilizator
da, sotia are dreptate.actiunea a fost inaintata in data de 23.06.2010, TERMENUL ESTE IN DATA DE 08.04.2011, nu 9, dar mai sunt si alte detalii pe care trebuie sa le stiti.cautati dumneavoastra numarul de dosar 12935/233/2010 . vedeti pe acest link : [ link extern ] *
va multumesc din nou pentru raspuns...sunteti cu adevarat o echipa de apreciat. Am incercat sa caut date despre acest dosar, dar in afara de data la care a fost inaintat si data termenului nu am gasit nici un detaliu. La ce detalii va referiti?...si unde trebuie sa caut?...imi cer scuze, dar nepriceperea mea in lumea calculatoarelor este cu adevarat crasa.Va multumesc anticipat pentru raspuns ...si va rog sa ma credeti ca nici starea psihica in care ma gasesc datorita acestui divort nu este una buna.cu consideratie,mape
avand in vedere ca sunt multe dosare pe rol. poti sa primesti citatia oricand pana la termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen mar4905 mar4905 Sotia a deschis actiune divort primul termen este tocmai la anul in iunie ..nu am vazut si nici nu vreau sa vad dosarul...multi imi spun ca daka s-a dat asa ... (vezi toată discuția)
In ce conditii ivanflorentina50 ivanflorentina50 in ce conditii instanta poate respinge o cerere de divort (vezi toată discuția)
Am aflat ca voi fi citat cu mentiunea de a depune intampinare desi am calitatea de petent Sandutu Sandutu Buna ziua! acesta este primul meu post in acest forum! Am o intrebare si anume;in luna august 2011 am fost sanctionat de catre un agent de la politia rutiera ... (vezi toată discuția)