Buna ziua.Intrebarea mea este daca am avut contract de munca pe perioada determinata, 1 an de zile , mi s-a incheiat cartea de munca cu articolul Art.55,,b,,, pot beneficia de indemnizatie de somaj?
Cu multumiri Busu bianca
Buna ziua.Intrebarea mea este daca am avut contract de munca pe perioada determinata, 1 an de zile , mi s-a incheiat cartea de munca cu articolul Art.55,,b,,, pot beneficia de indemnizatie de somaj?
Cu multumiri Busu bianca
In cazul contractului individual de munca incheiat pe durata determinata acesta inceteaza la data prevazuta in contract , in temeiul art 56 j din C.M, daca partile nu au hotarit prelungirea lui. Contractul dumneavoastra a fost desfacut prin acordul partilor - 55 b - si in consecinta nu puteti beneficia de somaj - vedeti art 16, 17 din l 76 / 2002 si art 5 din normele metodologice de aplicare a acesteia
Somaj -rectific
busubianca
Am postat mai devreme pe forum o intrebare privind dreptul la indemnizatia de somaj.Azi mi-ai modificat art.de incheiere a cim, din Art.55b, a facut art ... (vezi toată discuția)
Somaj
chyp
Salutare,
Doresc sa ma lamuresc in privinta somajului si acordarea acestuia.
Contractul meu de munca a incetat cu data de 31.12.2009. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Somaj...
bianchita
Buna ziua
In conditiile in care sunt angajata pe perioada determinata,pentru a beneficia de somaj cu ce articol si litera trebuie sa imi fie desfacut ... (vezi toată discuția)