avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procedura divort- pot divorta la primarie ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procedura divort- pot divorta la primarie ?

Care este demersu ptr. a inainta un divort am auzit la TV ca este suficient sa te adresez primariei care a incheiet casatoria.
Cel mai recent răspuns: ioanspatar58 , utilizator 17:19, 10 Octombrie 2010
Formulati cerere de chemare in judecata si cereti desfacerea casatoriei...:D, ceea ce ati auzit la televizor, inca nu este valabil.
Adresati-va instantei pentru ca primaria inca nu are astfel de atributiuni.
Fie mergeti la instanta personal (probabil veti face mai multe drumuri dar pana la urma veti reusi ceea ce va propuneti) fie va dresati unui avocat si veti beneficia de confortul priceperii sale.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere divort cu acordul partilor Irina24 Irina24 Buna ziua, Va rog daca puteti sa imi dati niste sfaturi in legatura cu intocmirea unei cereri de divort cu acordul partilor, fara minori, fara bunuri....de ... (vezi toată discuția)
Corectitudine citatie proces divort bontzi bontzi buna seara...va rog sa ma ajutati cu un raspuns. am primit citatia pentru procesul de divort intentat de sotul meu insa nu am semnat de primire...factorul ... (vezi toată discuția)
Divort la notar sau la tribunal ? Zechino Zechino Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie : casatorita de aproximativ 7 ani , cu 2 copii minori, locuiesc actualmente in locuinta sotului dobandita inainte ... (vezi toată discuția)