avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... dovada vechimii
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

dovada vechimii

Cei care au predat carnetele de munca la ITM, cum mai fac dovada vehcimii? Obtin copie certificata sau depun adeverinte eliberate de catre angajator?
Cel mai recent răspuns: giovanacluj , utilizator 09:36, 8 Octombrie 2010
Daca aveti o copie a cartii de munca, dovediti cu aceea.
Ar mai fi varianta unei adeverinte eliberate de angajator, in care sa se specifice exact durata anilor, intre....si.....intre....
A treia posibilitate, sa va deplasati personal la ITM, si sa solicitati, daca vi se gaseste cartea de munca- pt ca se prelucreaza pt scanare in centre din tara- sa vi se dea pt o perioada de timp.

Bafta.
Cel mai bine, faci cerere de eliberare a cartii de munca de la ITM pt 24 ore, mergi cu ea la notar si cu copii xerox dupa ea, notarul iti legalizeaza copia xerox, asa nu vei avea probleme cu "dosar incomplet". Poti atasa si acele adeverinte emise de catre angajator. Nu uita sa iei buletinul si o imputernicire de la firma la ITM. Cei care au dreptul de a scoate cartile de munca de la ITM: angajatorul, juristul (pe baza de imputernicire de la firma). Acum depinde de ITM (fiecare cu regulile ei).
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca carmenradu carmenradu sant plecata din tara, dar cartea mea de munca a ramas in fabrica unde am lucrat in tara. vreau sa stiu daca fabrica este obligata sa-mi scaneze carea de ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca Daniela2172 Daniela2172 sunt angajata la o societate si tin evidenta carnetelor de munca. in urma cu o saptamana mi-a disparut un carnet de munca al unui angajat. cum procedez in ... (vezi toată discuția)
Carte de munca la itm ContSters257414 ContSters257414 - angajat 2006, functie de baza, la un angajator, carte munca depusa la itm, inceteaza cim 2010, nu se ridica de la itm cartea de munca; - acelasi angajat ... (vezi toată discuția)