avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cuantum somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cuantum somaj

buna....sunt alex si am 19 ani . Am terminat liceul anul acesta si mi-am depus un dosar pt ajutorul de somaj. stiti cat este este suma pe care ar trebui sa o primesc?
Astept raspuns si multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:36, 8 Octombrie 2010
1. Conform Legii 76/2002 indemnizatia este egala cu 50% din salariul minim brut pe economie.
2. Legea 118/2010 diminueaza aceasta suma cu 15%.
3. Deci indemnizatia primita de dvs. va fi de (600x50%)-600x50%)x15% = 255 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj; perioada si cuantum c1pr1an c1pr1an daca am terminat facultatea , ce perioada primesc somaj si cam ce suma? multumesc (vezi toată discuția)
Diminuare indemnizatie somaj ika ika Buna seara, Sunt somer- absolvent studii superioare.In luna octombrie am primit suma de 264 lei, in nov. am prit 255 lei.Stie cineva de ce aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza cuantumul indemnizatiei de somaj? aprov aprov Care sun ultimele reglementari dupa care se calculeaza cuantumul ajutorului de somaj? Exista o limita superioara pentru cei care la pierderea locului de munca ... (vezi toată discuția)