avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediul social - am iesit dintr-un srl. cum ii oblig ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediul social - am iesit dintr-un srl. cum ii oblig sa-si schimbe sediul social de la adresa mea?

am fost asociat intr-un srl care avea sediul social la domiciliul meu, fara a desfasura acolo vreo activitate. ulterior am cedat partile sociale unei alte persoane, nemaiavand nici o legatura cu respectivul srl. cum pot face ca sediul social al respectivei societati comerciale sa fie schimbat, intrucat toata corespondenta de la institutiile statului continua sa vin la domiciliul meu, iar actualii patroni refuza sa inainteze documentele corespunzatoare la registrul comertului?
Cel mai recent răspuns: cicos , utilizator 20:28, 27 Ianuarie 2008
da.. pai probabil asa as fi facut daca aveam timpul necesar. ideea e ca ne-am grabit sa facem cesiunea de parti sociale pt ca persoana care cumparase partea mea din societate era nehotarata, si n-am vrut sa pierd ocazia, fiind vorba de o suma foarte mare. ulterior, au reusit sa falimenteze afacerea iar toata citatiile, notificarile, inclusiv executorii judecatoresti se prezentau la usa mea... asta m-a determinat sa-mi reconsider atitudinea fata de actualii proprietari ai societatii comerciale.

va multumesc mult pt sfaturi!
Va trebui sa faceti o notificare la registrul comertului.
notificarea la ORC e o fantezie pentru ca cei care trebuie sa inregistreze mentiunea trebuie sa se prezinte la ORC, altfel notificarea nu ajuta la mare lucru
faptul ca-ti vin acasa tot felul de citatii nu te afecteaza cu nimic, la ORC nu poti sa faci nici o sesizare singura chestie este aceea de a-l da in judecata ceea ce implica costuri foarte ridicate si timp pierdut, in concluzie stai linistit si lasa lucrurile sa se calmeze de la sine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract comodat pe sediu social_as.unic claudia_d claudia_d Buna ziua, Pentru a rezilia/inceta un contract de comodat pe sediu social cu acordul partilor, ce pasi sunt necesari? trebuie depus la ORC? Ce alte costuri, ... (vezi toată discuția)
Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)