avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

Buna ziua,numele meu este Coca. si am o intrebare :lucrez intr-un supermarket de 5 ani de cand s-a deschis magazinul,si problema este k la departamentul case unde sunt eu au dat afara si ma forteaza si pe mine sa semnez un act prin care sa m-i se ia functia si salariu , dak nu semnez ma da afara.(sunt casier trezorier si am salariu mai mare si vor sa angajeze cu salarii mai mici)As dori sa stiu dak este legal acest lucru si ce pot sa fac eu in cazul asta , daca refuz sa semnez incontinuare. Va multumesc. :((
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 17:21, 8 Octombrie 2010
Poti refuza sa semnezi actul aditional, dar iti pot desfiinta postul din organigrama si sa te concedieze.
Pe criza asta e greu -ori accepti un salariu mai mic ori iti cauti alt loc de munca.
intradevar pe criza asta, asa cum spune si dl. avocat, e greu ca firmele sa mai gaseasca persoane calificate si care sa aiba si functie de director si functie de executie in acelasi timp... asa ca e normal sa desfiinteze si postul si asa cum spune dl. avocat sa plateasca cu si mai putin de 2 lei pe ora un salariat :stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire cic adtza adtza Buna ziua, sa va expun un pic situatia mea. copilul meu nu are inca 1 an, dar doresc sa ma intorc la serviciu. Intrucat pe forum gasesc multe ... (vezi toată discuția)
Concediere georgiana84 georgiana84 Buna ziua . as Vrea sa ma ajutati si pe mine daca puteti cu czateva raspunsuri. Sunt angajata la o firma de 2 ani si 2 luni pe post de casiera. Fata care ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare act aditional ginnyy ginnyy Un salariat refuza semnarea actului aditional de schimbare a locului muncii. Intradevar, actul a fost intocmit si transmis spre semnare cu intarziere mare, ... (vezi toată discuția)