Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un pret ( cu aproximatie ) pentru adaugarea unui act aditional prin care se renunta la dreptul de uzufruct in cazul unui contract de vanzare cumparare ?
Daca ati incheiat contractul de vanzare-cumparare in forma autentica ( la notariat) va fi nevoie ca si actul aditional sa-l incheiati tot in forma autentica, deci va trebui sa va adresati unui notar.
In caz contrar va pot ajuta eu, ma puteti suna.
Da,este un contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager incheiat la un notar pentru un apartament .Este un contract incheiat intre sotul meu si parintii acestuia si am inteles ca am putea avea probleme in viitor din cauza acestei clauze (el mai avand 3 frati ) si ca cel mai bine ar fi sa faca un act aditional la acest contract prin care parintii sa renunte la aceasta clauza ,iar fratii sa semneze ca sunt de acord cu acest contract si ca renunta la acel apartament .Imi poti da mai multe amanunte despre asta?Si as mai avea o intrebare :cand s-a incheiat acest contract ,noi nu eram casatoriti,si contractul s-a facut intre sot si parintii acestuia.Eu am vreun drept in urma casatoriei la acel apartament ?Tin sa precizez ca tot ce s-a investit in apartament s-a facut pe banii mei ,el neavand servici si nu as vrea sa ma trezesc ca in urma unei certuri sunt data afara fara nici o despagubire.
Multumesc anticipat :)
parintii sotului pot face acest act. iar dvs nu aveti niciun drept la apartament daca contractul a fost incheiat inainte de casatoria dvs.daca actul s-a facut in timpul casatoriei atunci aveti dreptul la 1/2 din apartament.