avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stimulente la pensionarea din invatamant
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stimulente la pensionarea din invatamant

Am auzit ca in cazul pensionarii se poate acorda o prima echivalenta a 1-5 salarii lunare. Este reala afirmatia? eventual articolul din lege care prevede acest lucru. Activez in invatamant si pensionarea este la limita de varsta.
Multumesc anticipat celui care ma lamureste!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 12:59, 10 Octombrie 2010
Erau prevazute in CCMRI, dar acum nu mai este in vigoare, cele din statut sunt suspendate, asa ca......depuneti cererea si asteptati vremuri mai bune!
Pensie indelungata va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei anticipate partiale andra carola andra carola buna seara! pensia anticipata parţial se recalculează la împlinirea vârstei standard prin eliminarea diminuării şi adăugarea anilor de facultate? ªtiu ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare ghita49 ghita49 Lucrez in invatamant si am auzit ca persoanele care au 3 sau mai putini ani pana la pensie, beneficiaza in acest an scolar de posibilitatea pensionarii ... (vezi toată discuția)
Pensionare segovia_48 segovia_48 Sunt nascut la data de 1.05.1948 si am o vechime in invatamant de 38 ani.Vreau sa stiu daca prevederea art.127(3) din Legea 128/1997 privind Statutul ... (vezi toată discuția)