avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social

Buna seara.Am depus actele pt ajutor social si mi s-a pus ca mi se cuvin doar 25 lei.Precizez ca sunt mama singura a unei fetite de trei luni deci beneficiez de alocatia de 200lei.Intrebarea mea e daca se scade din cei 225 lei pt 2 persoane alocatia :sorry:
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2010
mireya, utilizator
Cel mai recent răspuns: kormi , utilizator 21:05, 8 Octombrie 2010
Intradevar va ramane 25 lei.
Cuantumul pt ajutor social se calculeaza in felul urmator: se scade venitul familiei din plafonul stabilit pt x persoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social si alocatia complementara sanda2009 sanda2009 buna seara. am un caz de mama singura cu o fetita de 3 ani si 2 luni si un viitor bebelus care se va naste in februarie. momentan mama beneficiaza doar de ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)
Drepturile unei minore cu un singur parinte Alexandra 91 Alexandra 91 ce drepturi are o fetita cu un singur parint(mama) tatal nu a recunoscut o ,deci are liniuta in dreptul lui. ce drepturi i se cuvin? cum sa o poata creste o ... (vezi toată discuția)