avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile unei minore cu un singur parinte
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile unei minore cu un singur parinte

ce drepturi are o fetita cu un singur parint(mama) tatal nu a recunoscut o ,deci are liniuta in dreptul lui. ce drepturi i se cuvin? cum sa o poata creste o mama care nu are pe nimeni si nu detine nimic? cu un ajutor social de 225 ron,alocatia de 84 ron si alocatia suplimentara de 107 ron?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:05, 30 Octombrie 2016
si cu 1/4 din venitul din munca al mamei, asta daca e apta de munca.
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social mireya mireya Buna seara.Am depus actele pt ajutor social si mi s-a pus ca mi se cuvin doar 25 lei.Precizez ca sunt mama singura a unei fetite de trei luni deci beneficiez ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)
Parasirea tarii cu minorul yrynna yrynna buna ziua!si eu traiesc in concubinaj si am o fetita de 6 ani.am luat hotararea de a ma desparti de partenerul meu si de a pleca in canada impreuna cu fetita ... (vezi toată discuția)